Сurd & grapes dessert

Meow guys! Here is some old recipe,which one I wanted to try a long time ago and finally!)
Curd dessert with grapes (169 kcal / 100 g) Ingredients and how to cook:  
1. gelatin (30 g)(u can find them in some polish or lithuanian shops in UK and US) fill it with milk (200 ml) and move aside for 1 hour
2. cottage cheese (700 g), sour cream (250 g) and sugar (200 g) use a mixer to transform to a mass;  
3. fruits - grapes (everything is a matter of taste and imagination) cut them into tiny pieces (can be larger)
4. swollen gelatin is heated on the fire up to 50-60 degrees, but in any case we do not boil;  
5. all mix together, pour in any capacity (in our case - silicone mold - photo below) and put them in the refrigerator for 4-5 hours.

Всем мяю! Вот один рецептик,который я давно хотела попробовать,и вот наконец!)
Творожный десерт с виноградом (169 ккал/100 гр) Ингредиенты и приготовление: 
1. желатин (30 гр) заливаем молоком (200 мл) и убираем в сторону на 1 час; 
2. творог (700 гр), сметану (250 гр) и сахар (200 гр) с помощью миксера превращаем в однородную массу; 
3. фрукты, в данном случае виноград (тут все дело вкуса и фантазии) мелко (можно и крупнее) нарезаем; 
4. разбухший желатин нагреваем на огне до 50-60 градусов, но ни в коем случае не даем закипеть; 
5. все смешиваем воедино, заливаем в любую емкость (в нашем случае - силиконовая форма - фото ниже) и убираем в холодильник на 4-5 часов.
 XoXo,Sonya.

No comments:

Post a Comment

you might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...